En av mina ringar som jag gjort. Gå in i olika kategorier här ovan för att se mina övriga unika smycken.

Hej
Karin heter jag och det är jag som har Karah smycken & design.
Jag tillverkar och designar smycken i alla dess former. Jag jobbar mestadels med 925 sterlingsilver, men även 999 Finsilver.
Finsilver är till en början en lera som kallas PMC3, och är framställt av Mitsubishi i Japan som har patent på viktiga delar i leran. PMC består av vatten, bindemedel och små partiklar av den rena metallen.
När man sedan bränner leran försvinner vattnet och bindemedlet och silverpartiklarna sintrar ihop till en homogen ren metall.Lägg märke till att silvret är rent silver (999/1000), inte ”gammalt” silver 835/1000 eller sterlingsilver 925/1000. Genom att det inte innehåller t.ex koppar som de andra silverformerna så oxiderar/mörknar inte silvret som man annars är van vid. Detta gör det till ett väldigt lättskött smycke som är kul att bära.

Jag är dessutom certifierad på instruktörsnivå i mina kunskaper att jobba med Silverlera.

Kedjorna beställer jag så de kan du få efter önskad längd.

Tanken är att alla skall kunna beställa ett smycke som är gjort med största omsorg och för att passa just dig. Kom gärna med egna önskemål så hjälper jag dig att göra ditt smycke som är unikt.

Med vänlig hälsning

Karin Åhlin

Här sitter jag och arbetar under min utbildning på Pmc- akademin i Stockholm. Efter denna utbildning har jag avlagt prov i olika tekniker med Silverlera och blivit godkänd, så jag är numera Cerifierad på instruktörsnivå i mina kunskaper att arbeta med Silverlera.
Kika gärna in på deras hemsida pmcakademin.se
Där finns många tips på bra och roliga kurser, samt att du kan köpa material från dem.

Och tänk på att... Handgjorda saker är unika och bär på en alldeles egen historia.